JEF Balears, amb el moviment LGTBI

Com cada any, aquest cap de setmana es celebra la Diada Internacional de l’Orgull LGTBI per recordar i conscienciar el món sobre el camí que el moviment en defensa dels drets del col·lectiu de gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i intersexuals ha recorregut, i la llarga distància que encara queda a recórrer per tal d’aconseguir el reconeixement ple dels seus drets com a persones que senten i estimen.

Des de la Joventut Europea Federalista de les Illes Balears defensam que la construcció d’una Europa unida s’ha de fer des del respecte a la seva diversitat, no sols cultural i lingüística, sinó també afectiu-sexual i d’identitat de gènere. En aquest sentit, consideram la lluita del col·lectiu LGTBI essencial en la construcció d’una Europa moderna, amb una societat oberta i acollidora amb tots i totes.

Al llarg del darrer any s’han pogut observar avenços com la legalització del matrimoni entre persones del mateix sexe a Eslovènia, i a Irlanda mitjançant un referèndum popular amb important nivell de suport, tot un exemple a seguir. Tot i això, no es pot entendre que en ple segle XXI es segueixin produint casos de repressió sistemàtica del col·lectiu LGTBI, i molt menys a països d’Europa com Rússia, ja sense parlar de la prohibició dels matrimonis igualitaris a molts països de l’Europa de l’Est.

És per tot això que des de JEF Illes Balears volem expressar, en motiu d’aquesta data, el nostre ple suport al moviment LGTBI de les Illes Balears i a l’associació Ben Amics Islas Baleares, i desitjar-vos a tots i totes un feliç dia de l’orgull.

jef illes banner dia orgull lgbt

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s